Druk op verzenden zodat we je een email kunnen sturen met een link voor het opnieuw instellen van je wachtwoord. If you have any questions, please contact customer service at +31858880795
E-mailadres
Bekijk onze kennisgeving met betrekking tot gegevensbescherming Door op "valideren" te klikken accepteert u dat uw e-mailadres wordt gebruikt om u een tijdelijk wachtwoord toe te sturen en u te helpen bij het aanmaken van een nieuw wachtwoord. U kunt een verzoek indienen om uw persoonlijke gegevens te bekijken, te wijzigen of te verwijderen door een e-mail te sturen naar: KLANTENDIENST@CS.MACCOSMETICS.NL. NL Voor meer informatie over de privacymaatregelen van Estée Lauder Cosmetics B.V., uw rechten en hoe u deze kunt uitoefenen, kunt u ons privacybeleid raadplegen. Privacybeleid.
Bekijk ons privacybeleid Door op "valideren" te klikken accepteert u dat uw e-mailadres wordt gebruikt om u een tijdelijk wachtwoord toe te sturen en u te helpen bij het aanmaken van een nieuw wachtwoord. U kunt verzoeken om toegang te krijgen tot uw uw persoonlijke gegevens, te wijzigen of te verwijderen door een e-mail te sturen naar KLANTENDIENST@CS.MACCOSMETICS.NL. Voor meer informatie over de privacypraktijken van Estée Lauder Cosmetics B.V, uw rechten en hoe u deze rechten kunt uitoefenen, raadpleegt u ons privacybeleid.
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink