MAC BEAUTY FAQ

HOE BRENG JE EEN PRIMER AAN?

WAAROM EEN PRIMER GEBRUIKEN?

Gezichtsprimer is een product dat niet mag ontbreken in je dagelijkse make-up routine, denk aan je primer als je foto perfecte canvas.
Het belangrijkste doel van een make-up primer is om de huidtextuur glad te maken. Het is een uitstekende manier om een egale teint te verkrijgen.
De M·A·C’s gezichtsprimers zijn beschikbaar voor verschillende huidtypes en tinten om een egaal oppervlak te creëren voor een perfect make-up resultaat.
Een primer kan roodheid op een gevoelige huid verminderen, hydratatie toevoegen, grove poriën verkleinen, fijne lijntjes vervagen, glans en gloed toevoegen, zorgen voor een makkelijke applicatie, de huid matteren en olie onder controle houden
Een fantastische eigenschap van een gezichtsprimer is dat het ervoor zorgt dat je make-up een lang tijd mooi blijft...zo heb je een perfecte huid gedurende de hele dag.
Primers kunnen op zichzelf worden gebruikt, over je huidverzorging of zelfs over je make-up, elke primer werkt een beetje anders, dus laten we eens kijken naar enkele manieren waarop je je favoriete primer kunt aanbrengen.

DE BESTE MANIER OM JE PRIMER AAN TE BRENGEN

Wanneer je een foundation op je huid wilt aanbrengen, voeg dan zeker een primer toe aan je schoonheidsroutine Simpel uitgelegd, een primer is exact wat zijn naam al zegt... het is een voorafgaand product dat je aanbrengt na je huidverzorging om een ideale basis te creëren voor de make-up die je daarna aanbrengt. Zie een primer als de laatste stap van je huidverzorgingsroutine en de eerste stap van je make-uproutine.
Over het algemeen kan je de gekozen primer het beste aanbrengen met je vingertoppen vóór je foundation. Dit is de makkelijkste manier om alles goed te blenden en een perfecte finish te krijgen. Een ander geweldig alternatief voor wanner je niet je vingers wilt gebruiken is een zeer zachte kwast of spons.
Less is More bij een gezichtprimer, dus je hebt maar een klein beetje nodig.
Geef de primer een paar seconden om in jouw huid te trekken voordat je de foundation aanbrengt voor een moeiteloze en zachte applicatie.M·A·C’s PRIMERs

Voeg een make-up primer toe aan je dagelijkse schoonheidsroutine en ontdek al onze primers: hydrating, bluring pores, perfecting skin…
M·A·C has the perfect primer for YOU!

Prep + Prime Natural RadiancePrep + Prime Moisture InfusionPREP + PRIME PORE REFINER STICKPrep + Prime Skin
Prep + Prime Natural RadiancePrep + Prime Moisture InfusionPREP + PRIME PORE REFINER STICKPrep + Prime Skin

Illuminating primer

-

Hydraterend

-

Voor alle huidtypen

€40,50

SHOP NU

Hydraterend

-

Hydrateert de huid

-

Voor alle huidtypen

€40,50

SHOP NU

Vervaagt poriën

-

Controleert onmiddellijk de zichtbaarheid van olie

-

Matte finish

€30,50

SHOP NU

Licht

-

Perfectioneert de huid

-

Verhoogt de glans

€31,90

SHOP NU


SELECTEER BEPAALDE ZONES VOOR JE PRIMER

Dit is waar je kan beginnen met je gezichtprimer aan te passen aan de behoeften van je huid of aan je huidproblemen.
De meeste gezichtprimers kunnen over het hele gezicht worden gebruikt, net zoals je doet met je moisturizer voor overdag
MAC Prep & Prime Skin is een lichtgewichte gel lotion die roodheid en de teint van de huid egaliseert, je laat stralen en het aanbrengen van foundation verbetert. Deze klassieke M·A·C gezichtprimer is een echte aanrader voor alle huidtypes, 2 pompjes is genoeg om je hele gezicht te bedekken vóór het aanbrengen van de foundation. Gebruik je vingers, een borstel of een spons.

Als je een gezichtprimer gebruikt voor een specifiek huidprobleem, zoals een vette t-zone, fijne lijntjes vervagen of je huid meer glans geven, kun je proberen de primer op een bepaalde zone aan te brengen voordat je de foundation aanbrengt. Je bent niet verplicht om over heel je gezicht een primer te gebruiken die bedoeld is om fijne lijnjes te camoufleren, maar je kan je concentreren op de zones waar je de fijne lijntjes vervaagd wilt zien.

Een vette t-zone is een veel voorkomend huidprobleem en hier zijn primers een perfecte oplossing voor. Je kan je focussen op de zones van je neus, kin en voorhoofd die gevoelig kunnen zijn voor glans.
M·A·C Prep & Prime Skin Refined zone is een olievrije emulsie die je huid helpt een matte teint te verkrijgen.
Deze parel in het assortiment droogt onmiddellijk en creëert een onzichtbare natuurlijke matte finish die kan worden gebruikt onder foundation of als alternatief voor poeder voor de t-zone.
Gebruik je vingertoppen of een kwast, tap het product zachtjes op de gewenste zones.

Kom te weten welke make-up primer je het beste kan gebruiken en hoe je deze op een goede manier kan aanbrengen met de hulp van onze hoogopgeleide M·A·C Make Up Artists. Vind de perfecte oplossing voor je schoonheidsbehoeften door een bezoek te brengen aan jouw dichtsbijzijnde winkel, chat live op onze website of boek een gratis Virtuele Consultatie.
Wij staan klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je de perfecte primer krijgt voor jouw unieke behoeften.


ONTDEK ALLE PRIMERSDEZE VRAGEN KUNNEN JE OOK INTERESSEREN