RETOUREN

Bij M∙A∙C Cosmetics Online staat uw tevredenheid absoluut voorop. Als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met de producten die zijn gekocht bij M∙A∙C Cosmetics Online, kan je het ongebruikte gedeelte terugzenden voor een restitutie (we betalen zelfs de verzendkosten van het retourneren).

Gratis verzending & retourneren

U kunt de producten per post retourneren en gebruik maken van gratis verzending op uw retourzending. Voor het terugsturen per post, volg de vier eenvoudige stappen hieronder:

1. Bel ons 0800 0201779

Verpak de artikelen voorzichtig in de originele doos en voeg de ingevulde factuur toe.

2. PRINT HET

Verwijder alle etiketten op de doos, met uitzondering van het zwart-wit diamantlabel.

3. VERPAK HET

Bel ons via 0800 0201779 of contacteer ons via e-mail om het retourlabel te ontvangen Verzegel de doos en bevestig het franco retourlabel aan de buitenkant.

4. VERZEND HET

Breng het pakketje naar een UPS-locatie.

FAQs RETOURNEREN

Hoe lang duurt het voordat ik een terugbetaling ontvang voor mijn geretourneerde artikelen?
Na ontvangst worden de retourzendingen binnen 7 tot 10 werkdagen verwerkt. Hoelang het duurt om de terugbetaling terug te storten op uw rekening varieert en hangt af van de bank die u heeft gebruikt. Neem contact op met de bank in kwestie voor meer informatie.

Ik bestelde/ontving het verkeerde product. Kan ik het terugsturen?
Als je online bestelling niet aan jouw verwachting voldoet, neem dan contact met ons op via 0800 0201779 voor assistentie.

Mijn product is beschadigd. Wat moet ik doen?
Als je beschadigde goederen hebt ontvangen, bewaar dan de doos, de verpakking en alle inhoud en neem zo snel mogelijk contact met ons op via 0800 0201779 voor assistentie.

Kan ik een product terugsturen of ruilen dat is gekocht bij een M∙A∙C Cosmetics winkel of in mijn lokale warenhuis?
Bij M∙A∙C Cosmetics Online kunnen wij alleen retouren accepteren die op onze website zijn gekocht. Producten die zijn gekocht bij een M∙A∙C winkel of bij een lokale M∙A∙C counter dienen te worden geretourneerd op de plaats van aankoop. Indien dit niet mogelijk is, bel dan de klanten dienst op 0800 0201779 voor assistentie.

Kan ik een product dat is gekocht bij M∙A∙C Cosmetics Online retourneren of ruilen bij de counter in mijn lokale warenhuis ?
Bij M∙A∙C Cosmetics Online kunnen wij alleen retourzendingen per post accepteren. Producten die online zijn gekocht, kunnen niet geretourneerd of geruild worden in een M∙A∙C winkel, warenhuis of luchthavenwinkel.

Beschadigde producten
Als uw bestelling aankomt, controleer dan alstublieft de doos op eventuele schade die tijdens verzending is ontstaan. Het is normaal dat de doos wat slijtage vertoont, maar als er sprake is van schade aan het product in jouw pakket, bewaar dan de doos, het verpakkingsmateriaal en de producten in de doos en neem zo snel mogelijk contact op met 0800 0201779.