MAC BEAUTY FAQ

Welke bronzer voor je gezicht?

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN GEZICHTSPOEDERS?

Gezichtspoeders of setting powders zijn een belangrijke stap in elke make-up routine. Tegenwoordig zijn gezichtspoeders van M·A·C met zoveel nieuwe technologieën ontwikkeled dat ze dikwijls multifuctionele schoonheidsingrediënten bevatten die: een matte effect hebben, imprefecties perfectioneren, poriën vervagen en fijne lijntjes gladstrijken, make-up fixeren en een perfecte finish creëren.

HOE KIES JE DE JUISTE KLEUR POEDER?

Ze worden gebruikt als laatste stap van de make-up routine om de foundation en andere gezichtsproducten te fixeren. De kleur die je kiest kan afhangen van verschillende make-up elementen. Je huidtype, de foundation finish en de hoeveelheid foundation die je nodig hebt, bepalen allemaal welk type poeder je moet kiezen. De keuze van de kleur van de poeder hangt af van de formule. Vaak komt die kleur niet exact overeen met de kleur van je foundation. Er zijn een paar redenen waarom:


Laten we eens kijken naar verschillende musthaves en enkele tips en tricks over hoe je de juiste poeder kiest.

TRANSPARANTE POEDERS

De meest voorkomende musthave is een gezichtspoeder die de vette huidproblemen tegengaat en een matte finish creërt. Als je een vette huid hebt, voelt je huid vochtig aan. Een vette huid hebben betekent dat de huid vochtig aanvoelt. Dit is een belangrijke factor bij de keuze van het juiste product, want wanneer het poeder de olie absorbeert, zal het door het oxidatieproces donkerder worden en van kleur veranderen. Om dit te voorkomen, zijn er een paar opties die je kunt overwegen. Als je alleen olie onder controle wilt houden gedurende de dag, kun je een transparante of or doorschijnende finishing poeder gebruiken over je basis. Het transparante poeder kan je gedurende de dag regelmatig aanbrengen zonder dat het kleur toevoegt aan je huid of deze opbouwt, wat geweldig is voor een natuurlijkere textuur. Hiervoor kan het product geperst of los worden gebruikt, probeer M·A·C P&P Translucent powder loose, voor een verbluffende gladheid en een langdurig gematteerde huid.

GEKLEURDE POEDERS

 Als je op zoek bent naar een bepaalde dekking, moet je eerst naar de kleur en vorm van de poeder kijken los, compact of transparant). Kies je voor een gekleurde poeder en heb je een vette huid of gebruik je graag een foundation met een glanzende finish? Ga dan voor een poeder dat 1 à 3 tinten lichter is dan je foundation. Hoe hoger het pigmentgehalte, hoe hoger de dekking. Compacte poeders hebben dikwijls een lager pigmentgehalte dan losse poeders. Losse poeders hebben dikwijls een hoger pigmentgehalte dan losse poeders. Dit varieert van merk tot merk en van product tot product, dus vraag altijd advies aan de Beauty experte.

Het is aan te raden om een setting poeder met kleur en voldoende dekking aan te brengen nadat je je ’s make-up ’s ochtends hebt gedaaan. Het poeder zorgt voor extra dekking en geeft vaak dat extraatje aan je make-up, vooral voor degenen die een voorkeur hebben voor een medium tot volledige dekking. Poeder kan je lichtjes aanbrengen met een kwast of een spons. Sponjes zorgen voor een betere dekking waar je het nodig hebt.

Zelfs als u 's ochtends een poeder met kleur en dekking gebruikt, is een compact poeder met doorschijnende ondertonen een geweldige manier om de make-up de hele dag te onderhouden, zodat je huid fris blijft.


TOP M·A·C’S GEZICHTSPOEDERS

Of u nu een losse poeder wilt voor een lichte, uniforme finish of een compacte poeder voor een volledige dekking, onze M·A·C gezichtspoeders perfectioneren altijd uw looks.

STUDIO FIX PERFECTING POWDER PREP + PRIME TRANSPARENT FINISHING POWDER / PRESSED STUDIO FIX POWDER PLUS FOUNDATIONPrep + Prime Transparent Finishing Powder
Prep + Prime Skin Refined ZonePrep + Prime Natural Radiance PREP + PRIME PORE REFINER STICKPrep + Prime Moisture Infusion

Matte finish

-

Vermindert het verschijnen van poriën

-

Vermindert talg

30,00 €

SHOP NU

Beheerst glans

-

Niet-uitdrogend

-

Voor alle huidtypen

€ 0,00

SHOP NU

Medium – Volledige dekking

-

Langhoudend, 12 uur lang

-

Vermindert het verschijnen van poriën

€ 35,00

SHOP NU

Onzichtbaar

-

Fluweelzachte finish

-

Voor alle huidskleuren

€25,50

SHOP NUONTDEK ALLE POEDERSDEZE VRAGEN KUNNEN JE OOK INTERESSEREN