MAC BEAUTY FAQ

Welk penseel voor bronzers?

Bronzers zijn bedoeld om de huid kleur te geven, waardoor je make-up een natuurlijke, stralende en gebruinde look. Bronzers zijn te vinden in de vorm van poeders, in vloeibare vorm en als crème. Om een formule te gebruiken als onderdeel van je schoonheidsroutine, moet je de perfecte vorm en vezel van de bronzerborstel kiezen. Afhankelijk van de stijl van uw make-up, kan je kiezen uit een verscheidenheid van make-up kwasten om bronzer aan te brengen.

M·A·C make-upkwasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten waardoor het makkelijk is om producten aan te brengen en verschillende finishes te creëren. Poederkwasten worden het meest gebruikt voor een gebruinde look, maar vermijd een puntige kwast. Voor de beste applicatie, ga voor borstels met een groter oppervlak zoals M·A·C Brush 129SH of een schuine vorm zoals M·A·C 168S. Bronzer borstels met synthetische haren zullen iets meer product opnemen dan borstels met traditionele, natuurlijke haren. Tegenwoordig promoot M·A·C Cosmetics 100% synthetische hulpmiddelen.

HOE KIES JE EEN BORSTEL VOOR BRONZERS?

Penseeltechniek is belangrijk om de gewenste afwerking te krijgen. Voor zachte, ronde borstels gebruikt u een draaiende beweging, voor schuine borstels een op- en neergaande beweging en voor korte, dikkere borstels moet u een druk- en veegbeweging maken. Onthoud, make-up kwasten zijn gemaakt om al het werk voor je te doen.

Voor een algemene bruine kleur

Om een bronzer aan te brengen over het hele gezicht, en zo een glanzende look te creëren, is vaak een grote pluizige kwast aanbevolen. Het grote oppervlak en de zachtheid van het penseel zorgen namelijk voor een huidachtige afwerking en een gelijkmatige applicatie over het hele gezicht en lichaam. Poeders werken meestal het best voor dit type penseel. Breng de bronzer met ronddraaiende bewegingen aan op het gezicht, begin onder Onder de jukbeenderen en ga met het penseel zachtjes langs de zijkanten van het gezicht en een tikje over de neus en de wangen. Door het penseel zo te plaatsen, geef je dimensie aan het gezicht en kan je de kleur geleidelijk aan opbouwen.

Om meer controle te hebben over de plek waar je het aanbrengt.

Als je graag een bronzer gebruikt om je contouren te doen, moet je rekening houden met de dichtheid van de vezels van de contourkwast en de gewenste intensiteit van je contour. Wanneer korte haartjes dicht opeengepakt in de haarbundel zitten, zoals bij een Kabuki brush, geeft dit type meer kleur af. Je zal vaak zien dat deze kwasten schuin staan, zodat ze netjes onder de jukbeenderen passen en het aanbrengen van het product op een meer gecontroleerde manier doen. Deze penselen werken uitzonderlijk goed met crèmeproducten en geven je een intense contour.

Voor een natuurlijke look

Als u op zoek bent naar een meer natuurlijke, schuine en gedefinieërde contour, kies dan een zachte, schuine borstel van natuurlijke of synthetische vezels die het makkelijk maken om product aan te brengen op de juiste plaatsen. Gebruik het samen met een opbouwbaar product zoals de M·A·C Mineralize Skin Finish Natural (kleur Dark Golden). Dit type penseel houdt minder pigment vast, zodat je de contour geleidelijk kunt opbouwen tot de gewenste intensiteit. Dit type penseel kan ook worden gebruikt als blush of als highlighter.M·A·C’S BORSTELS VOOR POEDERS

Nadat je de perfecte bronzer hebt gevonden, moet je de juiste kwast kiezen om de gewenste finish te bereiken: grote pluizige borstel, schuin, dicht...

140 SYNTHETISCHE VOLLE WAAIERBORSTEL129SH SYNTHETISCHE PENSEEL VOOR POEDERBLUSH168 SYNTHETISCH GROOT HOEKIG CONTOUR PENSEEL182 SYNTHETISCHE BUFFERBORSTEL
Prep + Prime Skin Refined ZonePrep + Prime Natural Radiance PREP + PRIME PORE REFINER STICKPrep + Prime Moisture Infusion

Zacht en doorzichtig

-

Groot en pluizig

-

Ervoor zorgen dat het product zich voldoende verspreid over je gezicht.

€49,00

SHOP NU

Volledig afgeronde vorm

-

Multifunctionele borstel

-

Draagbaar

$37.00

SHOP NU

Grote hoekige vorm

-

Ontworpen voor contouren

-

Nauwkeurige toepassing

$37.00

SHOP NU

Draagbaar

-

Multi-tasking

-

Kan mengen en egaliseren

€49,00

SHOP NU


HOE BRENG JE EEN BRONZER AAN?

Wanneer je vloeibare bronzer gebruikt, giet je altijd een kleine hoeveelheid op de rug van uw hand en dop je de haartjes in het product. Dit zal helpen om de vloeistof gelijkmatig over het gezicht van de borstel te verdelen. Dit is vooral belangrijk bij het werken met een vloeibaar product.

Breng de bronzer altijd aan na foundation en concealer, en vóór het fixeren van poeder. Het mooie hiervan is dat het niet uitmaakt welk type bronzer je gebruikt, je zult geen problemen hebben om de formule over je foundation te verdelen. Als je de voorkeur geeft aan een supermatte basis, vermijd dan het gebruik van de crèmekleurige en vloeibare opties, omdat dit de textuur waarnaar je op zoek bent zal veranderen. Bronzerborstels met een hoge dichtheid kunnen ook jouw dekking ondermijnen als ze te hardhandig worden gebruikt.
Vraag het aan een make-up expert(e) om je te helpen als je moeite hebt om de afwerking te krijgen die je zoekt.
ONTDEK ALLE GEZICHTSKWASTENDEZE VRAGEN KUNNEN JE OOK INTERESSEREN